Filmy, które warto zobaczyć

Postprzez Brodaty » Pon Gru 21, 2009 5:36 pm

Byłem na seansie w 3d. Film wgniata w fotel. Brakuje mi słów by opisać to co dzieje się na ekranie. Samemu trzeba pójść i zobaczyć film na własne oczy. Jeśli ktoś lubi oczywiście dobre filmy science-fiction. Postawa amerykanów (na to wychodzi) PODOBNA jest do obecnej sytuacji w Iraku. Fabuła jest prosta oraz przewidywalna ale jest za to bardzo dobrze opowiedziana. Film daje trochę do myślenia. Przez efekty 3d można naprawdę poczuć się "w środku". Świetny klimat, muzyka, dobra obsada, wypas efekty specjalne, akcja oraz przemyślane ujęcia, za które uwielbiam Camerona; stawiają u mnie ten film na pierwszym miejscu. Film ogląda się jednym tchem. Nareszcie coś świeżego...
PS A i jeszcze jedno: nie pijcie za dużo na seansie, gdyż film jest długi i może się później okazać , że w najważniejszej scenie filmu będziecie musieli śmigać do kibelka. U mnie tak było ale uwinąłem się w dwie minuty więc dużo z filmu nie straciłem : P (to chyba jakiś rekord!). Pozdro
Brodaty

Dołączenie: Nie Lis 08, 2009 11:14 am

Re: AVATAR James'a Cameron'a

Postprzez pbanan » Czw Sty 21, 2010 7:23 pm

a gdzie byles kolego na tym 3D? jest takie gdzies w Npton?
pbanan

Dołączenie: Czw Sty 21, 2010 5:50 pm

Postprzez Brodaty » Pią Sty 22, 2010 9:47 am

Bylem w my vue w Northampton (w centrum).
www.myvue.com czy jakos tak. Teraz czekam na Ironmana 2 :-P ...
Brodaty

Dołączenie: Nie Lis 08, 2009 11:14 am

Postprzez phatgirl » Sob Sty 23, 2010 9:42 pm

Widzialam i wgniotlo mnie tez! Film bardzo przyjemny dla oka, a jak juz ktos jest taka sroka jak ja i lubi, jak sie duzo swieci, to bedzie zachwycony :) Polecam :D
phatgirl

Dołączenie: Sob Sty 23, 2010 9:39 pm

Postprzez szeryf » Wto Lut 02, 2010 12:07 am

Ja już kombinuje jakby tu iść do kina jeszcze raz, film zmiażdżył mnie totalnie, pierwsyz raz w życiu forma zdominowała treść w taki sposób, że nikt specjalnie nie protestował. Fabuła prosta jak w "Milion lat przed naszą erą", dialogi niewiele ambitniejsze, jednak wykonanie filmu i wspomniane efekty 3D itak odwracają uwagę widza :)

UWAGA! To nie jest film dla ludzi z lękiem wysokości!
- Chuck Norris nie wyjechał do Wielkiej Brytanii, to Ona otoczyła go ze wszystkich stron -
Awatar użytkownika
szeryf

Dołączenie: Sob Paź 31, 2009 3:50 pm
Miejscowość: Northampton

Powróć do Kino

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość